; Your SEO optimized title

Moravské pralinky Nebe v hubě 40g

Neohodnoceno
 
  • 1 z 4
 

Hořká čokoláda zakrývá moravské delikatesy. Martin Beránek, věhlasný moravský cukrář stvořil unikátní kolekci moravských pralinek. Jako drahý klenot se otvírá krabička se čtyřmi pralinkami. Každá má jiný příběh, každá je jedinečná, ručně dělaná. Obdarujte toho, na kom Vám skutečně záleží unikátním moravským klenotem. 

Dostupnost Vyprodáno
Měrná cena 3 450 Kč / 1 kg
138 Kč / ks
Kód produktu 09000108
Výrobce Chuť Moravy s.r.o.
Stránky výrobce
Kategorie něco na chuť
Položka byla vyprodána...
 

složení: čokoláda Belcolade 60% (kakaová hmota, cukr, kakaové máslo, emulgátor: sojový lecitin, vanilka, obsah kakaového másla 36-38%), mandlový marcipán (hustopečské mandle, cukr), vinné želé (červené víno, cukr, kyselina citronová, agar, pektin, sorban draselný), svatojánský ořech (kandovaný vlašský ořech, cukr, voda, směs koření, glukózový sirup), slaný karamel (máslo, smetana, cukr, sůl, vlašské ořechy)

min, obsah kakaové sušiny: 46%

alergen: mandle a vlašské ořechy

Hořká čokoláda zakrývá moravské delikatesy. Martin Beránek, věhlasný moravský cukrář stvořil unikátní kolekci moravských pralinek. Jako drahý klenot se otvírá krabička se čtyřmi pralinkami. Každá má jiný příběh, každá je jedinečná, ručně dělaná. Obdarujte toho, na kom Vám skutečně záleží unikátním moravským klenotem. 

 dobrykram_podelny_bannerObecně o pralinkách

tradice výroby čokoládových pralinek sahá do 17. století, kdy si jistý generál a gurmán Choiseul du Plessis-Praslina pochutnával na mandlích v čokoládě. Později cukrář Jan Neuhaus začal plnit pralinky různými krémy, a protože se tehdy neslušelo, aby dámy na veřejnosti pily alkohol, začal belgičan Hugo Asbach plnit pralinky různými likéry a brandy. Dneska se do pralinek dávají opravdu netradiční suroviny. Zatímco u nás dáváme přednost jakési harmonii mezi čokoládou a vlastní náplní, v beglii naleznete pralinky plněné lososem či česnekem. Tyto zatím nenabízíme, možná někdy se odvážíme :-)

praliny_vanocni11

Něco málo o cukráři Martinu Beránkovi

Základy mu dal Zdeněk Pohlreich, ne k cukrařině, ale k tomu, jak správně přistupovat ke gastronomii. Kdysi hrál hokej, dneska se otáčí v luxusních restauracích v Brně a je váženým mistrem cukrářem. Nelibuje si v komplikovaných dezertech, dává přednost těm klasickým, dělá je však tak, jak se dělat mají. Na druhou stranu má hlavu plnou nápadů a tak rád experimentuje. Jeho dezerty jsou originální, s citem pro dokonalou chuť a krásu.

 nebevhube 

Podobné produkty

Hmotnost 0.07 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní mohou vkládat příspěvky. Prosíme, přihlaste se nebo se registrujte .

 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.