; Your SEO optimized title

Delikatesa s velkým D

Pod pojmem delikatesa si sami představíme něco, co si koupíme při zvláštní příležitosti nebo tím chceme obdarovat naše blízké. Určitě by to ale mělo být něco unikátního, zajímavého, zvláštního. Mnohdy ale v obchodech najdeme velmi standardní produkty s pěknou etiketou, zajímavým obalem, ale nevalným obsahem. Typickým příkladem mohou být uzeniny, paštiky, džemy, ale i oleje a různé pomazánky. V tomto článku bych Vám chtěl představit ty pravé delikatesy. Ty, které nepotřebují velkou výrobní linku, ty které jsou dělané z převážné části ručně a ty, které jsou něčím unikátní, neobyčejné.
 
Takovým typickým příkladem je Chmelíček naložený ve sladkokyselém, jemně kořeněném nálevu s estragonem. Mladé výhonky chmele se nakládaly již od 17. století a tak je naši předci dobře znali. Skutečnou delikatesou se staly až za první republiky, kdy byly vyhledávanou dobrotou. Má lahodnou chuť s jemně nahořklým nádechem chmele. Výborně se hodí k uzenému masu, klobáskám, grilovanému masu, na dobrou paštiku anebo na sýrový talíř. 
 
Ochutnejte pravou delikatesu. Nyní i ve větším rodinném balení.
 
chmelicek_200ml_22
 
Provozovatel webu Zbyněk Glos, jako správce osobních údajů, zpracovává na tomto webu soubory cookies pro zlepšování prostředí webových stránek, pro analytické účely a pro cílenou reklamu. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. V případě, že se chcete dozvědět více o ochraně osobních dat klikněte zde.