;
omlouváme se, ale provoz e-shopu byl ukončen

Hodnocení obchodu

5,0 135 hodnocení
Přidat hodnocení
5
130x
4
5x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
A Avatar autora | 16.12.2017
+ přehledné stránky
+ rychlé vybavení a doručení zboží
+ výborná komunikace

J Avatar autora | 6.12.2017
+ Rychlé vyřízení objednávky. Zboží přišlo dobře zabalené - karamel i sirup. Nakupovala jsem jako dárky na Vánoce, věřím, že udělají radost.

V Avatar autora | 5.12.2017
+ Pěkný sortiment výrobků
+ Osobní odběr v Praze zdarma non stop

Kdo chce dobrou věc, jde do Dobrého krámu.
Avatar autora | 22.11.2017
+ Skvělá nabídka, velmi rychlá dodávka zboží.

Avatar autora | 22.11.2017
+ Rychlá komunikace i dodavka zboží
+ Platba kartou
+ Doruceni Úloženka

Kvalitni zboží, ktere jinde nenajdete
Avatar autora | 21.11.2017
+ velmi rychlé vyřízení objednávky, zboží přišlo velmi kvalitně zabaleno,
+ pralinky byly velmi chutné

doporučuji
K Avatar autora | 21.11.2017
Pan majitel velice ochotný.
I Avatar autora | 20.11.2017
+ rychlost, originalita, kvalita

Avatar autora | 16.11.2017
+ rychlost a dobrý výběr

Avatar autora | 7.11.2017
Velmi rychlé dodání, vstřícnost, rychlá komunikace, maximálně mi vyšli vstříc, doporučuji všemi 10!
RC Avatar autora | 30.10.2017
Bylo mi potěšením,že jsem DOBRÝ KRÁMEK objevila na netu a mohla v něm nakoupit SKUTEČNĚ SAMÉ DOBRŮTKY. Byla to moje první objednávka a spokojenost ve všech ohledech... 1.nádherné a přehledné stránky na netu 2.komunikace na výbornou 3.rychlost odeslání a doručení SUPER 4.perfektně zabaleno 5.sirupy a marmeláda...ÚŽASNÉ Váš DOBRÝ KRÁMEK...již DOPORUČUJI všem svým kamarádkám a známým. Získali jste ve mě spokojenou zákaznici,která se k Vám bude ráda vracet do KRÁMKU. Dodavatelům DĚKUJI...sirupy(Cameljus+Levandulová farma) i marmaláda(pomelo+karamel)...ÚŽASNÉ... S pozdravem všeho dobrého Renáta Cibulačka
T Avatar autora | 30.10.2017
+ Neskutečná rychlost dodání, věci jsou vodné jako dárky - krásné balení, chutné..Moc doporučuji a ještě se stoprocentně vrátím.

M Avatar autora | 24.10.2017
+ Kvalitní výrobky.
+ Rychlost dodání.
+ Dobrá komunikace.
- Menší výběr a někdy mají něco vyprodané.
- Nemají v nabídce povidla :-(

Obchod doporučuji, nakoupila jsem zde už podruhé. Moje očekávání bylo naplněno, přišly mi chutné a opravdu kvalitní dobroty :-)
Avatar autora | 24.10.2017
Je to můj první nákup, takže zatím zkušenost OK. Objednala jsem na základě blogu U nás na kopečku. Tím pádem jsem věděla, že objednávkou nic neztratím.
Avatar autora | 7.10.2017
Skvělé džemy a marmelády, výborná a bezproblémová komunikace s prodejcem.
B Avatar autora | 5.10.2017
Komunikace rychla a velmi vstricna. Dobry kram mohu doporucit.
P Avatar autora | 16.8.2017
+ Velký výběr českých delikates
+ Rychlé a profesionální jednání

Rychlé dodání a přehledný eshop. Určitě doporučuji milovníkům dobrých českých pochutin.
Avatar autora | 4.8.2017
+ Výrobky tohoto obchodu velmi chutnají celé mé rodině.
+ Jednání obchodu je velice rychlé a výrobky jsou perfektně zabalené pro expedici.
- Trochu vyšší ceny, alespoň pro nás jako důchodce. Samozřejmě za kvalitu se platí.

Jsem moc spokojená s tímto obchodem a jeho nabídkou. Ráda se opět do obchodu vrátím.
K Avatar autora | 11.7.2017
Vše mi vyhovuje.
Avatar autora | 25.6.2017
+ celkově perfektní

Stránka 3 z 7 , položek celkem: 136

Provozovatel webu Zbyněk Glos, jako správce osobních údajů, zpracovává na tomto webu soubory cookies pro zlepšování prostředí webových stránek, pro analytické účely a pro cílenou reklamu. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. V případě, že se chcete dozvědět více o ochraně osobních dat klikněte zde.