; Your SEO optimized title

Nové luxusní paštiky Čongrády od Tomáše a Zuzany Babincových

Co se stane, když se dá dohromady gurmánský ajťák a stavební inženýrka? ČONGRÁDY! Když se Tomáš seznámil se Zuzaniným dědečkem, netušil, že jednoho dne bude v ruce držet paštiku ze své vlastní výrobny. Zuzanin dědeček Štefan Čongrády dal paštikám nejen jméno, ale hlavně recepturu, která je taková, že ten, kdo si v dětství pamatuje na domácí paštiky, po ochutnání Čongrády řekne "jéžiš, to je dobré! Tu chuť znám! Ta je stejná, jako jsme dělávali doma!". Bodejť ne! Vždyť je to poctivá paštika, která šmakuje dědovi, Tomášovi, Zuzaně a všem, co chodí každoročně na Apetit Piknik, kde úspěch začal a dále všem ostatním, co mají rádi pořádnou chuť masa. Nic převratného v paštikách ale nehledejte, jen kvalitní maso, většinou z bio chovů, zeleninu a kořenící směsi, které si Čongrády vyrábějí sami. V jejich paštikách nenajdete žádné chemické konzervanty, ani lepek. Vše je z lokálních surovin a právě proto je cena vyšší než u běžných paštik, ve kterých je semleto kdeco. 

 congrady_22

 
A jak se paštika Čongrády vyrábí? Přivezete 100kg masa a 100kg masa se také objeví v konečném výrobku. Žádná mouka, emulgátory, aditiva ve výrobně nenajdete. Maso spolu se zeleninou a kořením se vaří ve velkém papiňáku tzv. Autoclávu. Jakmile dosáhne teplota uvnitř hrnce 121°C, je sterilizováno. Pak už stačí jen vychladit, oetiketovat, zabalit a hotovo. 
Provozovatel webu Zbyněk Glos, jako správce osobních údajů, zpracovává na tomto webu soubory cookies pro zlepšování prostředí webových stránek, pro analytické účely a pro cílenou reklamu. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. V případě, že se chcete dozvědět více o ochraně osobních dat klikněte zde.