Nové luxusní paštiky Čongrády od Tomáše a Zuzany Babincových
Co se stane, když se dá dohromady gurmánský ajťák a stavební inženýrka? ČONGRÁDY! Když se Tomáš seznámil se Zuzaniným dědečkem, netušil, že jednoho dne bude v ruce držet paštiku ze své vlastní výrobny. Zuzanin dědeček Štefan Čongrády dal paštikám nejen jméno, ale hlavně recepturu, která je taková, že ten, kdo si v dětství pamatuje na domácí paštiky, po ochutnání Čongrády řekne "jéžiš, to je dobré! Tu chuť znám! Ta je stejná, jako jsme dělávali doma!". Bodejť ne! Vždyť je to poctivá paštika, která šmakuje dědovi, Tomášovi, Zuzaně a všem, co chodí každoročně na Apetit Piknik, kde úspěch začal a dále všem ostatním, co mají rádi pořádnou chuť masa. Nic převratného v paštikách ale nehledejte, jen kvalitní maso, většinou z bio chovů, zeleninu a kořenící směsi, které si Čongrády vyrábějí sami. V jejich paštikách nenajdete žádné chemické konzervanty, ani lepek. Vše je z lokálních surovin a právě proto je cena vyšší než u běžných paštik, ve kterých je semleto kdeco.