;
omlouváme se, ale provoz e-shopu byl ukončen

A zase jsme ukázali Britům, jak se dělá nejlepší marmeláda na světě!

Radka Bejdáková z Kreativního Kulinářství vyrobila marmeládu se dvěma zlatými hvězdami

Už od roku 2004 se v britském Dalemain koná mezinárodní soutěž o nejlepší marmeládu na světě. Letos se kvůli pandemii žádná oficiální slavnost sice nekonala, ale hodnocení více než 3 000 vzorků ze 42 zemí přesto proběhlo. Češi mohou opět slavit!

mamrleadove_zlato2020_1

A kdo si letos přivezl do Česka nejcennější trofeje? Ta nej nej marmeláda s dvojitým zlatem patří Radce Bejdákové z Kreativního Kulinářství za velmi zajímavou kombinaci Citron s citronovou trávou a bazalkou. Marmeláda, která se výborně hodí k rybám, anebo kuřecímu masu. Celkem tři zlaté medaile si letos odnáší Jozefína Růžičková z Rose Garden za klasickou pomerančovou marmeládu, kombinaci pomeranč s cejlonskou skořicí a variaci krvavého pomeranče s rakytníkem, dvě zlaté pak obdržela Radka Bejdáková za kromě již výše zmíněné nejcennější, také za kombinaci krvavý pomeranč se šafránem a jedna zlatá medaile patří Blance Milfaitové za variaci citrón, hruška a tahitská vanilka.

Mezi další velmi úspěšné české malovýrobce, kteří získali stříbrnou nebo bronzovou medaili patří:

Eveman s.r.o.

Marmeláda s duší Pošumaví

MarmeLinda

Mlsná Sklenička

Mlsný Filip

Violka

Administra s.r.o.

Bouda 1883

Walzeluv Statek

  

Všem výhercům i zúčastněným moc gratuluji a přeji hlavně pevné zdraví!

 

Zbyněk Glos

 

Kompletní seznam výherců je zde.

 

 

Provozovatel webu Zbyněk Glos, jako správce osobních údajů, zpracovává na tomto webu soubory cookies pro zlepšování prostředí webových stránek, pro analytické účely a pro cílenou reklamu. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. V případě, že se chcete dozvědět více o ochraně osobních dat klikněte zde.