; Your SEO optimized title

Hodnocení obchodu

5,0 100 hodnocení
Přidat hodnocení
5
97x
4
3x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
| 2.1.2018
Všechno, co jsem objednala bylo moc dobré, připraveno k vyzvednutí druhý den, za mě naprostá spokojenost. A díky za dárek k nákupu, ten byl famózní :-)
| 28.12.2017
+ Výborné výrobky, rychlé dodání
- o žádné nevím

Do tohoto obchodu se stále vracím. Kupuji hlavně přepuštěné máslo, čatný z červené řepy a naloženou zeleninu.Výrobky chutnají celé mé rodině.
| 21.12.2017
Obchod s dusou. Idealny eshop. :-)
| 19.12.2017
+ rychlá komunikace se zákazníkem a neprodlené vybavení objednávky. Již několikrát jsem obchod využila a vše bylo OK

Zboží je opravdu výběrové kvality a vyřízení objednávky je okamžité
| 16.12.2017
+ přehledné stránky
+ rychlé vybavení a doručení zboží
+ výborná komunikace

| 6.12.2017
+ Rychlé vyřízení objednávky. Zboží přišlo dobře zabalené - karamel i sirup. Nakupovala jsem jako dárky na Vánoce, věřím, že udělají radost.

| 5.12.2017
+ Pěkný sortiment výrobků
+ Osobní odběr v Praze zdarma non stop

Kdo chce dobrou věc, jde do Dobrého krámu.
| 22.11.2017
+ Skvělá nabídka, velmi rychlá dodávka zboží.

| 22.11.2017
+ Rychlá komunikace i dodavka zboží
+ Platba kartou
+ Doruceni Úloženka

Kvalitni zboží, ktere jinde nenajdete
| 21.11.2017
+ velmi rychlé vyřízení objednávky, zboží přišlo velmi kvalitně zabaleno,
+ pralinky byly velmi chutné

doporučuji
| 21.11.2017
Pan majitel velice ochotný.
| 20.11.2017
+ rychlost, originalita, kvalita

| 16.11.2017
+ rychlost a dobrý výběr

| 7.11.2017
Velmi rychlé dodání, vstřícnost, rychlá komunikace, maximálně mi vyšli vstříc, doporučuji všemi 10!
| 30.10.2017
Bylo mi potěšením,že jsem DOBRÝ KRÁMEK objevila na netu a mohla v něm nakoupit SKUTEČNĚ SAMÉ DOBRŮTKY. Byla to moje první objednávka a spokojenost ve všech ohledech... 1.nádherné a přehledné stránky na netu 2.komunikace na výbornou 3.rychlost odeslání a doručení SUPER 4.perfektně zabaleno 5.sirupy a marmeláda...ÚŽASNÉ Váš DOBRÝ KRÁMEK...již DOPORUČUJI všem svým kamarádkám a známým. Získali jste ve mě spokojenou zákaznici,která se k Vám bude ráda vracet do KRÁMKU. Dodavatelům DĚKUJI...sirupy(Cameljus+Levandulová farma) i marmaláda(pomelo+karamel)...ÚŽASNÉ... S pozdravem všeho dobrého Renáta Cibulačka
| 30.10.2017
+ Neskutečná rychlost dodání, věci jsou vodné jako dárky - krásné balení, chutné..Moc doporučuji a ještě se stoprocentně vrátím.

| 24.10.2017
+ Kvalitní výrobky.
+ Rychlost dodání.
+ Dobrá komunikace.
- Menší výběr a někdy mají něco vyprodané.
- Nemají v nabídce povidla :-(

Obchod doporučuji, nakoupila jsem zde už podruhé. Moje očekávání bylo naplněno, přišly mi chutné a opravdu kvalitní dobroty :-)
| 24.10.2017
Je to můj první nákup, takže zatím zkušenost OK. Objednala jsem na základě blogu U nás na kopečku. Tím pádem jsem věděla, že objednávkou nic neztratím.
| 7.10.2017
Skvělé džemy a marmelády, výborná a bezproblémová komunikace s prodejcem.
| 5.10.2017
Komunikace rychla a velmi vstricna. Dobry kram mohu doporucit.

Stránka 1 z 5 , položek celkem: 100

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.