; Your SEO optimized title

Hodnocení obchodu

5,0 107 hodnocení
Přidat hodnocení
5
103x
4
4x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 11.4.2018
+ Vše proběhlo super, zboží bylo perfektně zabalené a doručeno přesně jak bylo domluvené. Měla jsem přání, že je to k narozeninám a Dobrý krám mi vyšel vstříc.

Zboží je kvalitní, krásně balené, super dárek, ale i pro vlastní potřebu. Také si musíme dělat radost i z maličkostí, které potěší.
Avatar autora | 9.4.2018
Nakupuji poprvé.
Avatar autora | 22.3.2018
Moje zkušenosti s obchodem jsou jen ty nejlepší. Mohu doporučit.
Avatar autora | 23.2.2018
Již delší dobu si objednávám zboží z tohoto obchodu. Jsem s ním nadmíru spokojený.Rychlá dodávka zboží,perfektně zabalené a kvalitní produkty.Výborná komunikace s pracovníky obchodu.
Avatar autora | 13.2.2018
jsem naprosto spokojen
Avatar autora | 5.2.2018
Nakupovala jsem poprvé a všichni z obchodu mi ochotně pomohli
Avatar autora | 29.1.2018
Nabízí produkty, které nejsou jinde k dostání. Perfektní komunikace se zákazníkem. Rychlé vyřízení objednávky.
Avatar autora | 8.1.2018
+ při komplikaci s vyzvednutím zboží z mé strany, maximální ochota vyjít mi vstříc

Avatar autora | 2.1.2018
Všechno, co jsem objednala bylo moc dobré, připraveno k vyzvednutí druhý den, za mě naprostá spokojenost. A díky za dárek k nákupu, ten byl famózní :-)
Avatar autora | 28.12.2017
+ Výborné výrobky, rychlé dodání
- o žádné nevím

Do tohoto obchodu se stále vracím. Kupuji hlavně přepuštěné máslo, čatný z červené řepy a naloženou zeleninu.Výrobky chutnají celé mé rodině.
Avatar autora | 21.12.2017
Obchod s dusou. Idealny eshop. :-)
Avatar autora | 19.12.2017
+ rychlá komunikace se zákazníkem a neprodlené vybavení objednávky. Již několikrát jsem obchod využila a vše bylo OK

Zboží je opravdu výběrové kvality a vyřízení objednávky je okamžité
Avatar autora | 16.12.2017
+ přehledné stránky
+ rychlé vybavení a doručení zboží
+ výborná komunikace

Avatar autora | 6.12.2017
+ Rychlé vyřízení objednávky. Zboží přišlo dobře zabalené - karamel i sirup. Nakupovala jsem jako dárky na Vánoce, věřím, že udělají radost.

Avatar autora | 5.12.2017
+ Pěkný sortiment výrobků
+ Osobní odběr v Praze zdarma non stop

Kdo chce dobrou věc, jde do Dobrého krámu.
Avatar autora | 22.11.2017
+ Skvělá nabídka, velmi rychlá dodávka zboží.

Avatar autora | 22.11.2017
+ Rychlá komunikace i dodavka zboží
+ Platba kartou
+ Doruceni Úloženka

Kvalitni zboží, ktere jinde nenajdete
Avatar autora | 21.11.2017
+ velmi rychlé vyřízení objednávky, zboží přišlo velmi kvalitně zabaleno,
+ pralinky byly velmi chutné

doporučuji
Avatar autora | 21.11.2017
Pan majitel velice ochotný.
Avatar autora | 20.11.2017
+ rychlost, originalita, kvalita

Stránka 1 z 6 , položek celkem: 108

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.