; Your SEO optimized title

Hodnocení obchodu

5,0 121 hodnocení
Přidat hodnocení
5
116x
4
5x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 29.7.2018
Všechno perfektní
Avatar autora | 4.7.2018
+ nákup přes internet mi vyhovuje

Avatar autora 21.8.2018
Děkuji za hodnocení a moc si ho vážím. Přeji Vám krásné léto. Zdraví Vás Zbyněk Glos, DobrýKrám.cz
Avatar autora | 4.7.2018
+ vše velmi chutné

Avatar autora 21.8.2018
Děkuji za "chutnou" recenzi :-). Krásné léto přeji. Zbyněk Glos, DobrýKrám.cz
Avatar autora | 24.6.2018
+ Milé jednání
+ Výborné produkty
- není

Avatar autora 21.8.2018
Moc děkuji za hodnocení :-) Krásné léto, zdraví Vás Zbyněk Glos. DobrýKrám.cz
Avatar autora | 19.6.2018
poměrně široký sortiment
Avatar autora 21.8.2018
Moc děkuji za hodnocení :-). Přeji krásné léto. Zdraví Vás Zbyněk Glos, DobrýKrám.cz
Avatar autora | 14.6.2018
+ Super

Avatar autora | 3.6.2018
+ Velmi rychlé doručení následující den po objednávce
+ Skvělé produkty

Avatar autora 21.8.2018
Dobrý den, Jane, moc děkuji za pozitivní recenzi a jsem rád, že marmelády chutnaly :-). Hezké, parné léto přeji. Zbyněk Glos, DobrýKrám.cz
Avatar autora | 31.5.2018
+ rychlost dodání
+ super sortiment
+ perfektní popis produktů a fotky

Všem vřele doporučuji. Nakupuji zde pravidelně a vždy se těším na zboží jak malej Jarda ;o)
Avatar autora 21.8.2018
Jsem rád, že se dárkové balíčky líbily, Mickeyt! Moc děkuji za originální hodnocení a přeji krásné léto. Já už se těším, jak malej Jarda, že skočím do nejbližšího rybníka :-). Zdraví Zbyněk Glos, DobrýKrám.cz
Avatar autora | 29.5.2018
+ blesková rychlost doručení
+ originální sortiment, který jinde jen tak nenajdete

Avatar autora 21.8.2018
Děkujeme za hodnocení, Radime. Přeji krásný den s teplotami pod třicet :-). Zdraví Zbyněk Glos, DobrýKrám.cz
Avatar autora | 24.5.2018
+ super

Avatar autora 21.8.2018
Děkujeme za hodnocení. Krásný 30°C den :-). Zdraví Vás Zbyněk Glos, DobrýKrám.cz
Avatar autora | 21.5.2018
Rychlá reakce, vstřícnost.
Avatar autora 21.8.2018
moc, děkujeme za milou recenzi. Krásný letní den Vám přeje Zbyněk Glos, DobrýKrám.cz
Avatar autora | 9.5.2018
Jsem velmi spokojena.Skoda,ze je marmelady tak male mnozstvi.
Avatar autora 21.8.2018
Dobrý den, děkuji za hodnocení a jsem rád, že jste byla spokojená. Vybrala jste si moji nejoblíbenější marmeládu, která je dodávána v malém množství (100g) proto, že její kombinace pomeranč a čokoláda madagaskar 75% má omezenou minimální trvanlivost. Je tedy lépe, když se marmeláda sní co nejdříve. Chuťově je však vynikající a určitě stojí za hřích :-). Ještě jednou děkuji za důvěru a mějte se krásně. Zdraví Vás Zbyněk Glos, DobrýKrám.cz https://www.dobrykram.cz/dzemy-marmelady/pomeranc-s-cokoladou-madagaskar-75--100g/
Avatar autora | 29.4.2018
Nákup rychlý, stránky přehledné, neměla jsem žádný problém. Zásilka dobře zabalená, nic nebylo rozbitého, poškozeného. Dobrá zkušenost.
Avatar autora 21.8.2018
Moc děkujeme za sdílení Vaší zkušenosti v Dobrém Krámu :-). Potěší to. Zdraví Vás Zbyněk Glos, DobrýKrám.cz
Avatar autora | 28.4.2018
+ Vstřícné jednání
+ Rychlé doručení
+ Kvalitní balení

Avatar autora 21.8.2018
Děkujeme za Vaše hodnocení. Tohle je přesně, proč to děláme :-) Zdraví Vás Zbyněk Glos, DobrýKrám.cz
Avatar autora | 11.4.2018
+ Vše proběhlo super, zboží bylo perfektně zabalené a doručeno přesně jak bylo domluvené. Měla jsem přání, že je to k narozeninám a Dobrý krám mi vyšel vstříc.

Zboží je kvalitní, krásně balené, super dárek, ale i pro vlastní potřebu. Také si musíme dělat radost i z maličkostí, které potěší.
Avatar autora | 9.4.2018
Nakupuji poprvé.
Avatar autora | 22.3.2018
Moje zkušenosti s obchodem jsou jen ty nejlepší. Mohu doporučit.
Avatar autora | 23.2.2018
Již delší dobu si objednávám zboží z tohoto obchodu. Jsem s ním nadmíru spokojený.Rychlá dodávka zboží,perfektně zabalené a kvalitní produkty.Výborná komunikace s pracovníky obchodu.
Avatar autora | 13.2.2018
jsem naprosto spokojen
Avatar autora | 5.2.2018
Nakupovala jsem poprvé a všichni z obchodu mi ochotně pomohli

Stránka 1 z 7 , položek celkem: 122

Provozovatel webu Zbyněk Glos, jako správce osobních údajů, zpracovává na tomto webu soubory cookies pro zlepšování prostředí webových stránek, pro analytické účely a pro cílenou reklamu. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. V případě, že se chcete dozvědět více o ochraně osobních dat klikněte zde.