; Your SEO optimized title

Hodnocení obchodu

5,0 113 hodnocení
Přidat hodnocení
5
109x
4
4x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 29.5.2018
+ blesková rychlost doručení
+ originální sortiment, který jinde jen tak nenajdete

Avatar autora 25.6.2018
Děkujeme za hodnocení, Radime. Přeji krásný den s teplotami pod třicet :-). Zdraví Zbyněk Glos, DobrýKrám.cz
Avatar autora | 24.5.2018
+ super

Avatar autora 25.6.2018
Děkujeme za hodnocení. Krásný 30°C den :-). Zdraví Vás Zbyněk Glos, DobrýKrám.cz
Avatar autora | 21.5.2018
Rychlá reakce, vstřícnost.
Avatar autora 25.6.2018
moc, děkujeme za milou recenzi. Krásný letní den Vám přeje Zbyněk Glos, DobrýKrám.cz
Avatar autora | 9.5.2018
Jsem velmi spokojena.Skoda,ze je marmelady tak male mnozstvi.
Avatar autora 25.6.2018
Dobrý den, děkuji za hodnocení a jsem rád, že jste byla spokojená. Vybrala jste si moji nejoblíbenější marmeládu, která je dodávána v malém množství (100g) proto, že její kombinace pomeranč a čokoláda madagaskar 75% má omezenou minimální trvanlivost. Je tedy lépe, když se marmeláda sní co nejdříve. Chuťově je však vynikající a určitě stojí za hřích :-). Ještě jednou děkuji za důvěru a mějte se krásně. Zdraví Vás Zbyněk Glos, DobrýKrám.cz https://www.dobrykram.cz/dzemy-marmelady/pomeranc-s-cokoladou-madagaskar-75--100g/
Avatar autora | 29.4.2018
Nákup rychlý, stránky přehledné, neměla jsem žádný problém. Zásilka dobře zabalená, nic nebylo rozbitého, poškozeného. Dobrá zkušenost.
Avatar autora 25.6.2018
Moc děkujeme za sdílení Vaší zkušenosti v Dobrém Krámu :-). Potěší to. Zdraví Vás Zbyněk Glos, DobrýKrám.cz
Avatar autora | 28.4.2018
+ Vstřícné jednání
+ Rychlé doručení
+ Kvalitní balení

Avatar autora 25.6.2018
Děkujeme za Vaše hodnocení. Tohle je přesně, proč to děláme :-) Zdraví Vás Zbyněk Glos, DobrýKrám.cz
Avatar autora | 11.4.2018
+ Vše proběhlo super, zboží bylo perfektně zabalené a doručeno přesně jak bylo domluvené. Měla jsem přání, že je to k narozeninám a Dobrý krám mi vyšel vstříc.

Zboží je kvalitní, krásně balené, super dárek, ale i pro vlastní potřebu. Také si musíme dělat radost i z maličkostí, které potěší.
Avatar autora | 9.4.2018
Nakupuji poprvé.
Avatar autora | 22.3.2018
Moje zkušenosti s obchodem jsou jen ty nejlepší. Mohu doporučit.
Avatar autora | 23.2.2018
Již delší dobu si objednávám zboží z tohoto obchodu. Jsem s ním nadmíru spokojený.Rychlá dodávka zboží,perfektně zabalené a kvalitní produkty.Výborná komunikace s pracovníky obchodu.
Avatar autora | 13.2.2018
jsem naprosto spokojen
Avatar autora | 5.2.2018
Nakupovala jsem poprvé a všichni z obchodu mi ochotně pomohli
Avatar autora | 29.1.2018
Nabízí produkty, které nejsou jinde k dostání. Perfektní komunikace se zákazníkem. Rychlé vyřízení objednávky.
Avatar autora | 8.1.2018
+ při komplikaci s vyzvednutím zboží z mé strany, maximální ochota vyjít mi vstříc

Avatar autora | 2.1.2018
Všechno, co jsem objednala bylo moc dobré, připraveno k vyzvednutí druhý den, za mě naprostá spokojenost. A díky za dárek k nákupu, ten byl famózní :-)
Avatar autora | 28.12.2017
+ Výborné výrobky, rychlé dodání
- o žádné nevím

Do tohoto obchodu se stále vracím. Kupuji hlavně přepuštěné máslo, čatný z červené řepy a naloženou zeleninu.Výrobky chutnají celé mé rodině.
Avatar autora | 21.12.2017
Obchod s dusou. Idealny eshop. :-)
Avatar autora | 19.12.2017
+ rychlá komunikace se zákazníkem a neprodlené vybavení objednávky. Již několikrát jsem obchod využila a vše bylo OK

Zboží je opravdu výběrové kvality a vyřízení objednávky je okamžité
Avatar autora | 16.12.2017
+ přehledné stránky
+ rychlé vybavení a doručení zboží
+ výborná komunikace

Avatar autora | 6.12.2017
+ Rychlé vyřízení objednávky. Zboží přišlo dobře zabalené - karamel i sirup. Nakupovala jsem jako dárky na Vánoce, věřím, že udělají radost.

Stránka 1 z 6 , položek celkem: 114

Provozovatel webu Zbyněk Glos, jako správce osobních údajů, zpracovává na tomto webu soubory cookies pro zlepšování prostředí webových stránek, pro analytické účely a pro cílenou reklamu. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. V případě, že se chcete dozvědět více o ochraně osobních dat klikněte zde.