; Your SEO optimized title

Karamelovo jablečný džem s vlašskými ořechy 250g (min. trvanlivost do leden 2018)

Neohodnoceno
 
Akce Efekt lupa
  • 1 z 2
 

Karamel s kousky jablka a vlašskými ořechy je výborná česká kombinace. V této skleničce najdete více jak čtvrt kila jablek zalitých zlatavým karamelem. Ochutnejte hodně sladkou karamelovou pochoutku.

Můžeme doručit do: 25.10.2017
Dostupnost Skladem
Běžná cena 225 Kč
Ušetříte 45 Kč (–20 %)
Měrná cena 720 Kč/1kg
180 Kč / ks    
Kód produktu 02030914
Výrobce Romana Šafránková
Kategorie džemy a marmelády
 
 

složení: jablka, třtinový cukr, citronová šťáva, vlašské ořechy

džem je vyrobený ze 130g ovoce na 100g hotového výrobku

alergen: vlašské ořechydobrykram_podelny_banner

Karamel s kousky jablka a vlašskými ořechy je výborná česká kombinace. V této skleničce najdete více jak čtvrt kila jablek zalitých zlatavým karamelem. Ochutnejte sladkou karamelovou pochoutku

Obecně o jablkách

Již ve antickém Římě znali jablka a rádi si na nich pochutnávali. Pěstovali tehdy na 17 odrůd a dokonce je uměli i roubovat. Jeden z nejrozšířenějších druhů ovoce má dnes již neuvěřitelných 35 tisíc odrůd a pěstuje se na všech světadílech. U nás se ve velkém pěstovalo do roku 1989, poté došlo k postupné devalvaci sadů. To mělo za následek, že dnes kvalitní jablka jsou u nás mnohdy dražší než banány či pomeranče. Tak tedy, pokud máte zahradu, neváhejte a zasaďte si jabloň :-). Jablka jsou velmi zdravé ovoce, pomáhají při detoxikaci organizmu, průjmu, snižují hladinu cholesterolu. Mezi nejvýznamnější minerální látky, které jablko obsahuje jsou především vápník, fosfor, železo, hořčík, pektin a enzym. Jablka jsou typické české ovoce, neváhejte si je dopřát, třeba každý den. 

podívejte se pod víčko  

jablecny_s_karamelem11

Podobné produkty

Hmotnost 0.46 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní mohou vkládat příspěvky. Prosíme, přihlaste se nebo se registrujte .

 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.