; Your SEO optimized title

České dobré přepuštěné máslo 450ml

 
  • 1 z 5
 

(511,11 Kč/l) Na smažení, vaření a dušení, do pomazánek a na zjemnění pokrmů. Je přirozeně bezlepkové a má slabě nasládlou, lahodnou ořechovou chuť. To je přece slavné Ghí neboli přepuštěné máslo! Vyzkoušejte něco netradičního a přitom tak lahodného v rodinném balení. Velmi se omlouváme, ale kvůli vysokým teplotám přepuštěné máslo v létě nezasíláme.

Dostupnost Momentálně nedostupné
230 Kč / ks
Kód produktu 05000206
Kategorie České dobré Ghí
 
 

Složení: mléčný tuk min. 99,3 %dobrykram_podelny_bannerObecně o přepuštěném másle

Víte, že přepuštěné máslo se u nás velmi hojně používalo již před 17. stoletím, jen s tím rozdílem, že tehdy se použilo k výrobě buvolí mléko zatímco dneska používáme kravské? Tuky obecně tvoří jednu ze základních živin člověka. Dodávají tělu energii, pomáhají regulovat tělesnou teplotu, chrání vnitřní orgány proti mechanickému poškození a dodávají i nezbytné mastné kyseliny.

Nemusí uchovávat v lednici, stačí v temnu a při teplotě v rozmezí 0-20 st.C. Takže, jestli Vám právě odešla lednice, tak zůstaňte v klidu :-) Máslo Vám vydrží i několik dlouhých měsíců.

Už jste vyzkoušeli míchaná vejce na přepuštěném másle? Chutnají skvělě!

A takto vypadá sklenička s máslem 

prepustene maslo3

 

Pokud máte rádi pořádný kus masa, zkuste steak z nízkého roštěnce na přepuštěném másle. Je výborný!

steak na prepustenem masle1

 

Už jste zkusili s přepuštěným máslem péct? My zkusili Velikonoční mazanec a výsledkem byl voňavý a vláčný bochník mazance, který neměl chybu! Recept je zde.

mazanec33

 

Nedělní ráno bez míchaných vajíček? To si nedokážu představit! Zkuste je na přepuštěném másle, budou voňavé a jednoduše vynikající.

michana vejce ghi2

Tak to vypadá, když nám přijde nová dodávka másla ...

 

Podobné produkty

Hmotnost 0.621 kg
výrobce: Zuzana Popiková

Přepuštěné máslo jak má být


Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní mohou vkládat příspěvky. Prosíme, přihlaste se nebo se registrujte .

 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.