Českokrumlovský karamel - kávový 200ml
Popis
Složení: zkaramelizovaný řepný cukr, voda, kávový extrakt exkluzivní kávy Bonetto caffé Eccellente
O karamelu:
Karamel vzniká pomalým zahříváním cukru až na 170°C, kdy se z krystalek cukru stává tekutá hmota. Tato hmota získává charakteristickou chuť a vůni připomínající opečení. František Ferda kdysi ve svém receptáři popsal blahodárné vlastnosti karamelu takto: "Pro Vaše zdraví je nejlepší, jestliže budete cukr užívat ve formě karamelu. Takto připravený cukr se stává zásaditým a z lidského organismu neubírá minerály potřebné pro další zpracování, chráníme tak žaludek před překyselelním.
Zkuste polít karamelem jakýkoliv dezert a dostanete výslednou chuť o několik příček výše.
A takto vypadá sklenička:
Podobné produkty
Hmotnost | 0.43 kg |
výrobce: | Irena a Václav Kalkušovi |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní mohou vkládat příspěvky. Prosíme, přihlaste se nebo se registrujte .